Ασφαλεια Αυτοκινητου Με Το Μηνα - Μηνιαια Ασφαλεια Αυτοκινητου

Ασφαλεια αυτοκινητου με το μηνα
Η Hellas Direct δημιούργησε το Timeline, μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, εσύ ο οδηγός θα μπορείς να επιλέξεις τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σου, με την ακρίβεια ημερών. Ασφάλιση από 30 έως 365 ημέρες !Κάνε κλικ στην εικόνα για να μεταφερθείς και να πάρεις δωρεάν προσφορά.Μηνιαία φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου online χωρίς μεσάζοντες.

Μπορείς πλέον να επιλέξεις τη διάρκεια του συμβολαίου σου μεταξύ 30 και 365 ημερών.

Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η υπηρεσία Timeline εξυπηρετεί τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διάρκειας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.

Όλα τα προγράμματα της Hellas Direct, ανεξαρτήτως διάρκειας, περιλαμβάνουν :

Οδική Βοήθεια

Θραύση Κρυστάλλων 

Νομική Προστασία


Η Hellas Direct είναι η ασφαλιστική εταιρία αυτοκινήτου που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρίες εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας καταναλωτής αξίζει μια καλύτερη ασφαλιστική εμπειρία και μια πιο δίκαιη ασφάλιση. Ειδικευόμαστε στην ασφάλιση αυτοκινήτου, με πωλήσεις προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και κρυφές χρεώσεις, online και τηλεφωνικώς.

Η Hellas Direct έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Εκμεταλλεύσου τώρα την ευκαιρία και ασφαλίσου με τον μήνα.
Ναι επιτέλους!!! Ασφάλεια αυτοκινήτου με τον μηνά.Φθηνη ασφαλεια αυτοκινητου